måndag 24 maj 2010

”Mellan Hägg och Syren”

Under Pingsthelgen kom värmen på riktigt även om det ordas om att den bara är här på en snabbvisit. Kanske är det en försmak på en fantastisk sommar som vi alla längtar efter. Med årets snörika vinter och en lång-lång kall vår hoppas jag att vi får den där sommaren jag mins från barndomen. Varmt och soligt hela tiden var det ju, eller så är det så man vill minnas den. Tre ”tydliga” sommarmånader kan vi gott få när vi i år haft både en riktig vinter och en långsam vår! Tänk hur många veckor som vitsipporna blommat.

Nu är vår pool öppnad för säsongen, fyra veckor senare än förra året. I går hade vi fuskat med värmeväxlaren och det var skönt att ta premiärdoppet i en 25 gradig basäng. Gästande barn njöt av det varma vattnet och badade för fullt.


Denna sista majvecka borde man ta ledigt för jag tror det blir Skomakarveckan, ja han som brukade ta ledigt mellan Hägg och Syren. I vart fall blommar både Hägg och Körsbärsträd så det är vitt och vackert runt knutarna.

Detta blir den sista vårteckenstexten från Gits Gård. Jag vill tacka alla Bloggvänner i utmaningen för trevliga veckor. Önskar er alla en fantastisk sommar!

1 kommentar:

  1. Härligt! Man får verkligen komma ihåg att njuta denna underbara tid...och så hoppas jag på en varm och skön sommar!
    Kramen.

    SvaraRadera