torsdag 20 maj 2010

Celebert besök...


Torsdag eftermiddag fick vi celebert besök av en härlig grupp med Danska konferens bokare. Det var med stolthet vi fick presentera Gits Gård för IBM, Novo Gruppen, WDB, EDB-Centret, Weihe Event, Helsingör Kommun , Arena Resurs och Stella Nova som representerades av tre damer från Skåne.

Det var en grupp till brädden fyllda med positiva intryck som steg av bussen klockan 17.30. Vi visade våra faciliteter, satt ner och pratade en stund i konferenslokalen Logen innan vi bjöd på en god middag i vår matsal Stallet.

Vår kock David hade komponerat en Halländsk meny som fick mycket uppskattande omdömen av gästerna . Jag lovar att lägga ut menyn på bloggen i nästa vecka!

För Gits Gårds del var det extra roligt att få strålande omdömen, nöjda gäster är det bästa vi vet! Att de dessutom såg och uppskattade våra mervärden är en bonus.

Efter en natts god sömn var det så dags för våra gäster att åka vidare. Med varmt hjärta vinkade jag av gästerna som sa ”på gjensyn” och vi ser verkligen fram mot att se dem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar