torsdag 8 april 2010

Konfirmationsmiddagar och studentkalas

Nu stundar tider för konfirmationer och vi har fått in bokningar på konfirmationsmiddagar för släkt och vänner. Bor ni i trakterna runt Falkenber och saknar plats hemma för konfirmations- eller studentmiddagen för släkt och vänner hjälper vi på Gits Gård i Stafsinge gärna er att göra den stundande högtiden till en oförglömlig fest.

För grupper upp till 50 gäster passar vår restaurang Stallet utmärkt. Stallet har egen ingång, garderob och även en liten bar som vi kallar Silobaren då den en gång i tiden tjänade som just silo.

Större sällskap kan hyra in sig på Logen. En stor, ljus lokal med högt till tak. Även Logen har separat ingång, stor garderob, bar och även en terrass med utsikt över det Halländska landskapet.
Vi har även en stor och rymlig trädgård med grillstuga om ni önskar en utomhus BBQ fest.


För den som behöver övernattning har lanthotellet 30 sängplatser. Besök gärna vår hemsida www.gitsgard.se eller kontakta oss på info@gitsgard.se för mer information.

3 kommentarer:

 1. Detta är att rekomendera alltså :-)PÅ midsommar kommer jag och provar grillen plus jag tar med han som står jämte den oxå :-)

  SvaraRadera
 2. Vi har bokat in oss för Konfirmationsmiddag med hela släkten i Stallet hos er på Gits Gård den 25 april. Ska bli helt underbart att själv bara få njuta en sådan dag och i er fantastiska miljö. Det ser vi fram emot.
  Vi ses snart, Kram

  SvaraRadera
 3. The west coast looks good place, as a person goes on a holiday he want to get relaxed and like to have good food and nice ambience and atmosphere. hence this place look as perfect as one want. even conference can be held as good as possible ...

  SvaraRadera