torsdag 22 april 2010

"Att leda hästar" och mycket mer...

Management betyder ”att leda hästar” och det vore väl en passande aktivitet att rida islandshäst när ni träffas här på Gits Gård. Vi samarbetar med Tölt i Väst, ett rutinerat företag som är vana vid eventuella nybörjare. Innan gruppen får ge sig av på en tur längs havet, dock inte på stranden i maj, får alla en lektion i hur dessa fyrbenta djur skall hanteras. Gruppen har ledare med sig och Islandshästar är lydiga djur som stannar när ledarhästen gör det. Vill varmt rekommendera denna upplevelse.

Vill ni stanna på Gits Gård finns det mycket att göra i trädgården. Vi har lite spel och tävlingar om så önskas. Vår uppvärmda pool kan nyttjas från mitten av maj till slutet av september. Vill ”ni gå i barndom” har vi en härlig äng att spela Brännboll på, är ni en mindre grupp blir ni kanske inte så många i lagen men då minskar vi planen. Vi lovar att vara rättvisa domare om ni så vill.

Här på gården kan vi också erbjuda Rom provning eller Vin provning, vår nya vinkällare skall vara klar till i slutet av maj och kanske blir ni de som får inviga den.

Tillverka din egen naturtvål för hand i lantlig engelsk stil. Under ledning av Claire från Farmhouse får ni lära er från grunden att göra er egen naturtvål. Vi använder enbart naturliga ingredienser som kommer ifrån växtriket såsom kokos fett, oliv olja, solros olja, bivax, ekologisk odlade palm olja,vatten, natrium hydroxid , kryddor, örter och äkta eteriska oljor. En mycket rolig aktivitet som passar så väl för gruppen som vill lära känna varandra bättre som för ett kompisgäng.

Björnhult Golfbana ligger granne med gården och där kan golfarna få sitt lystmäte.

Vi lämnar offert på dessa aktiviteter om ni önskar. Har ni egna förslag på något annat ni vill göra skall vi göra vårt bästa att ordna det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar