onsdag 7 april 2010

Full fart mot sommaren...

I dag är det varmt i solen och känslan av att sommaren är på gång finns på plats. Ännu mer påtagligt blir det med alla sommargäster som bokar boende och planerar för fullt. Det är roligt att önska våra nya gäster och våra stammisar välkomna även i år. Att bo hos oss på landet är en skön kontrast till allt som sker i stan.
Gits Gård har nära till allt, ”Nära stan, nära havet och mitt på landet” beskriver oss väl. Det är cykelavstånd till det mesta. Det händer mycket i Halland och inte minst Falkenberg i sommar, de stora evenemangen avlöser varandra. På Vallarnas friluftsteater spelas ”En mor till salu” . Stefan och Christer startade en underbar tradition med dessa folklustspel!
Annat att skratta åt är ”Badgävlar- sommarstandupp”. När det inte är revy på Vallarna så är det ”Allsång på Vallarna” det är Falkenbergs svar på ”Allsång på Skansen”, inte lika stort men ändå värt ett besök.

Även barnen har sin egen teater, det är Ronja Rövardotter i år.


Det finns alltid något att roa sig med här i stan, det är bara att välja mellan Visfestival i Falkenberg, Diggelo i Ullared, Falkenbergs Jazzdagar, Grand Rock i Falkenberg. Salem Al Fakir är en av artisterna som gästar Stålboms Konditori i sommar. Falkenbergslaxen är en annan ”kändis” vi firar, på Laxdagen i Hwitans trädgård underhåller Lill Lindfors.
”Kräftfestival i Glommen är ett kärt besöksmål för många år efter år, det är även dans på kajen i Glommen under sommaren. På Långås marknad, Sjönevads marknad och Slöinge marknad kan ni göra fynd om ni inte fått nog av shopping på Gekås i Ullared, det sistnämnda är verkligen värt ett besök.

STCC på Falkenbergs motorbana är ett måste för motorintresserade, tidigare år har vi haft olika Team boende här på gården. Det var en upplevelse när Audis team hade tävlingens sequrity car parkerad på gårdsplanen. Porsches duktiga förare i Carrera cup har också varit våra gäster. Vi får se vem som hinner först i år……


Andra sportaktiviteter är tennis, fotboll, skateboard, hästar och beach voliboll.
Vill ni veta mer gå in på www.visitfalkenberg.se

Varmt välkomna till oss i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar