lördag 20 mars 2010

Golf weekend och golfpaket


Nu har golfligorna fått vårkänslor och börjat boka in golfweekend, så är ni ett glatt golfgäng som söker någonstans att bo i golfens paradis Halland så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.
Vi har många golfbanor runt oss de närmaste är Björnhult GK, Vinberg GK och Falkenberg GK. Ett kort stycke i bil öppnar dörren för Flädje med flera.
Kör söderut och hitta Halmstad fina banor tex tävlingsbanan Halmstad Golfklubbs Norra bana i Tylösand eller den vackra Ringenäs Golfbana. I Halmstad finns även Bäckavattnets GK och Haverdals GK. Kör norrut och spela på Varbergs GK Västra eller Östra banan.

Vi erbjuder övernattning i lantlig logi mitt i Halland bara ett par minuter från Falkenbergs centrum och Skrea strand. Efter en härlig golfrunda kan ni vila ut vid vår pool och varför inte avsluta kvällen med grillning i trädgården eller vinprovning i vår vinkällare? Ni kan också avnjura en trerätters middag i vår restaurang "Stallet" och ta en "eftergolfen öl" i silobaren.

Klicka på bilden nedan för att komma till alla våra golfpaket.

Ha ett hus för er själva!
Är ni ett gäng på 8 personer passar "Längan" bra. Här bor ni bekvämt och har tillgång till matsal, ute terrass, TV- och allrum. Mer information och massor av bilder på Längan hittar ni på vår hemsida här
.

Hönshuset är lämpligt för 5 till 8 personer och här får också lilla vovven vara gäst. Önskar ni laga maten själva finns det ett eget kök i huset. Nyfiken på Hönshuset? kika in på vår hemsida här.

Hotelldelen på Gits Gård finns i före detta ladan och här kan upp till 16 personer bo. Rummen är personligt inredda, varför inte bo i ”Havet” eller ”Kornkammaren”. Ta gärna en titt på ladans rum här.

Totalt kan 32 personer få plats på Gits Gård och praktiserar vi ”hjärterum och stjärterum” får vi plats med några till.

Självklar är även par välkomna, vi har ett urval av golfpaket med och utan greenfee och skräddarsyr gärna offert efter er ösnkan. Läs mer om våra golfpaket här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar