måndag 25 januari 2010

Konferens

Konferens -& lanthotell Gits Gård är en välettablerad konferens- och mötes anläggning utanför Hallänska Falkenberg. Vi har ett urval av konferens och mötes lokaler får både den lilla och lite större gruppen. Logen är en stor och ljus lokal med utmärkt akustik. Lokalen har egen entré, är utrustad med projektor i taket, duk, whiteboard, OH, ljud- och klimatanläggning. Längst bak i lokalen finns en egen bar där vi kan servera för - och eftermiddagskaffe och kanske bäst av allt, en stor terrass med utsikt över det böljande Halländska fälten! Lokalen tar max 100 gäster.

För de något mindre grupperna kan vi rekommender Stallet som även används som mat- och festlokal. Stallet har även den egen entré med garderob och toaletter. I anslutninig till lokalen finns även vår orginella Silobar! Herren på gården Viggo överträffade sig själv med sin uppfinningsrikedom när han skapade baren av det en gång var gårdens spannmålssilo!I Längan tar vi emot de lite mindre grupperna. Längan består av ett konferens- och mötesrum med öppen spis och i anslutning till det så finns ett litet grupprum och egen matsal i äkta lantstil.
Också har vi Hönshuset. Hönshuset passar kanske bäst för mindre möten för upp till 10 personer. Lokalen är möblerad med styrelsebord. Även här finns en egen liten matsal.


2 kommentarer:

  1. Det här ser ju riktigt bra ut och besöksmätaren tickar på.

    Trevlig gäst du har i silon :-)

    SvaraRadera
  2. Bra inlägg på denna webbplats gör mig läsa detta inlägg om och om igen jag gillade det här inlägget mycket. Det här inlägget har fåttalla de nyttiga saker som jag ville veta om.
    Konferens västkusten

    SvaraRadera