söndag 24 januari 2010

Vår miljö

Vår gård ligger på landet, i Stafsinge men ändå nära havet vid Skreastrand och Falkenberg, som endast ligger ett par kilometer bort. Konferens och lanthotell Gits Gård består av ett flertal byggnader, låt oss ge dig en liten tur runt på gården!


Här är innergården. Vi har kullerstenssättning och byggnader runt om vilket skapar en fantastisk intim känsla. Här ser ni ingången till Logen och delar av Stallet.

Här och var på gården hittar ni små öar av sittgrupper, perfekt för mingel, ficka och grupparbete i solen.

Det här är längan. Längan är utrustad med ett konferensrum, tillhörande grupprum, egen matsal i lantlig stil och ett flertal rum för logi.

Här har vi Hönshuset som omgärdas av ett härligt soldäck. Kan ni tänka er konferenskaffet här! I Hönshuset har vi ett styrelserum, mindre matsal och ett par rum med totalt 8 bäddar.

I ett skyddat läge mellan Stallet och Hönshuset har vi byggt upp vårt eget lilla "spa" med tempererad utomhuspool, vedeldad badtunna och ett inglasat rum för vila och återhämtning.

Och även de minsta gästerna på Gits Gård har sin egen lilla vrå i trädkojjan som t om är utrustad med egen belysning! Alla är välkomna till Gits Gård!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar