onsdag 9 juni 2010

En härlig konferens!

I veckan har vi haft en lyckad konferens för Securitas Direct. Ett glatt gäng anlände hit och hade nog sina undringar över vad de skulle göra på en liten bondgård på landet. Förvånade miner kom när de upptäckte att det var en fungerande konferensanläggning med många rum och andra faciliteter man inte väntar sig att hitta på landet. Gits Gård ser ut att vara ett litet ställe men vi har använt var centimeter av ytan på ett effektivt sätt så vi förstår att många ”missförstår” vår storlek. Inom kort kommer ett flygfoto över gården där våra nya gäster kan se helheten. Tillbaka till den härliga gruppen. Stämningen blev snabbt avslappnad och efter en god lunch med Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt samlades gruppen på gamla höloftet som nu är konferenssal.

Efter en presentation av konferensprogrammet släppte vi nyheten om vilken överraskningsaktivitet de skulle ha. Rida Islandshäst stod på programmet, några jublade andra blev lite oroliga. Det blev en lång ritt från Glommen till Gits Gård i Stafsinge, halva gruppen satt på hästryggen och den andra halvan slappade i trädgården och badade i poolen som höll 29 grader.
Väl framme fick hästarna en välförtjänt rast i hagen och de ”serverades” färskt grönt gräs samtidigt som konferensgruppen fikade och åt en stadig macka. Efter att både” folk och fä fått” något i magen red andra halvan av gruppen tillbaks till Glommen. De var lyriska när de lämnade oss dagen därpå, sa att vi gärna fick använda dem för referenser och att de snart besöker oss igen på ett eller annat sätt!

1 kommentar:

  1. Hej,
    En award väntar på dig inne på min blogg, hoppas du vill ta emot den! Kram & ha en bra dag,

    SvaraRadera