torsdag 18 februari 2010

Hurra, äntligen sportlov!!!

Nu när det är så fruktansvärt mycket snö så måste ju sportlovs veckan bli fantastisk för alla barn och barnfamiljer, lyckliga ni! På Gits Gård har vi en ganska lugn konferens vecka som ger tid för planering och pyssel i alla dess former.

Tankarna går ju blandannat till vad vi kan göra nästa år under sportlovet, kanske islandshästar och något typ av aktivitet med dessa underbara djur! Vi återkommer självklart om detta när vi funderat klart...
Sedan var det dags att göra om lite i köket också, och vi har en sådan tur att vår underbara kock David inte bara är kock utan också tydligen (hobby hantverkare) och har kaklat om delar av köket.

Nu står även ett par av rummen på tur för en liten uppfrächning, och oj vad kul det ska bli.
Ha
det nu underbart och njut av snön, vem vet när vi får en så snörik vinter i Halland nästa gång! :-)


PS. vi hade "snögubbsbrist" så den söta snögubben har vi fått låna av Anna Åxman, kika gärna in på hennes blogg "Lycklig i Halland"! Anna är en vän till gården och hjälper oss lite nu och då. Kanske någron/några som vågar komma hit och ha snögubbstävling?
Må bästa snögubben/snögubbebilden vinna! (vad berättar vi snart) hi hi hi....


1 kommentar:

  1. Jag kommer och tävlar mot dig på fredag kväll. På med utebelysningen så skall jag vedda bort en kram om jag förlorara :-)

    SvaraRadera